Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (2.99 secunde)
Senatorul PSD ßerban Nicolae a anuntat ca si-a inaintat in mod oficial demisia din functia de euroobservator la Parlamentul European. ... ßerban Nicolae nu este singurul euro-observator PSD care a decis sa-si reia activitatile de parlamentar la Bucuresti, deputatul Titus Corlatean luand o hotarare similara.
Nicolae Vestea din Rasnov vine la toate targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Inainte, in casele romanilor, covoarele de lana se puneau pe perete, pe toata camera", ne-a spus Nicolae Vestea.
Revenind la istoria orasului, numit initial Lichiresti (nume luat de la Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, care a infiintat aici o manastire cu mult inainte de 1600), putem spune ca a fost destul de agitata.
Un alt exemplu, pe langa deja consacratul si nedezlipitul de scaune Petre Stanca, este si primarul la fel de social-democrat Nicolae Crivineanu. Nicolae Crivineau se poate lauda cu trei mandate de primar (inclusiv cel pe care il exercita in prezent), dintre care unul inainte de 1989.
Batalie dupa batalie (Autor: Nicolae Breban)- Fragment din vol. ... Nicolae Breban (Sursa: contemporanul.ro)
Un concert de exceptie, oferit de naistul Nicolae Voiculet, cu prilejul Zilei Nationale a Limbii Romane, alaturi de orchestra sa, Fanfara Jandarmeriei romane, a avut loc in Piata Victoriei, vineri, 31 august, de la ora 13:00.
una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti; ... Nicolae, pe locul fostului Han Central al orasului, Palatul comunal este o constructie realizata in stil neoclasic.
Fostul consilier judetean Nicolae Giurgiteanu a depus ieri juramantul de subprefect dupa ce in urma cu o saptamana a fost numit in functie de guvern.
Alta specie unicat - ursii de Alaska (grizzly - 1,2 tone greutate), care au facut parte din colectia lui Nicolae Ceausescu.
In acest dosar, fostul vicepremier este cercetat pentru evaziune fiscala, alaturi de Nicolae Cristea, care este cercetat pentru abuz in serviciu.
In 1984, dupa ce zona a fost daramata si se pusesera partial fundatiile noului mega-edificiu al puterii comuniste, Nicolae Ceausescu si sotia au semnat pergamente pe care le-au asezat, in cadrul unui splendid ceremonial, in niste adevarate capsule ale timpului, depuse la temelia cladirii.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
Daniel Burlan, directorul SNLO, Nicolae Cilibiu si Corneliu Garjoaba, ultimii doi autopropunandu-se pentru aceasta functie.
Primarul Dumitru Nicolae a tinut sa faca publice citeva dintre obiectivele pe care le va avea in urmatorii doi ani de mandat, acesta facind o analiza a activitatii desfasurate de cind a preluat, pentru a doua oara consecutiv, conducerea Primariei.
Acest lucru s-ar putea spune despre Plaja Dunarea, tinind cont de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca aici se produc cele mai multe evenimente neplacute. ... Probabil vom suplimenta numarul persoanelor care asigura paza", a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
Ramine de vazut daca plingerile facute de galateni prin intermediul internetului vor gasi ecou la primarul Dumitru Nicolae, adica daca vor fi rezolvate, in conditiile in care nu au primit inca un raspuns din partea Primariei.
Deoarece Badescu se afla in concediu medical de o buna perioada, pentru a evita alte confruntari cu edilii, locul acestuia este tinut de directorul adjunct Viorel Nicolae. ... Asa ca va ajunge la noi probabil saptamana urmatoare", a subliniat Nicolae.
"Of, parcarea mea!", acesta este refrenul pe care l-ar putea fredona, cu nemultumire in glas, multi dintre galatenii care incearca sa parcheze pe Faleza Dunarii, in zona A-urilor din Tiglina 1 sau in zona bancilor Faptul ca in Galati, in anumite zone ale orasului, numarul parcarilor este total insuficient nu mai este un secret pentru nimeni, acest lucru fiind recunoscut si de primarul Dumitru Nicolae.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca o decizie in privinta sesiunii extraordinare va fi luata dupa ce comisiile de aparare si cele de specialitate privind controlul SRI si SIE vor elabora un raport privind situatia de "criza institutionala profunda" din domeniul securitatii nationale.
google-analytics.com